Senior Recruiter

Wat ga je doen De werving Je bent verantwoordelijk voor het complete recruitmentproces en voor alle activiteiten die uiteindelijk gericht zijn op het succesvol aantrekken van talentvolle medewerkers. Je treedt op als sparringpartner van de...

Senior Recruiter

Wat ga je doen

De werving

Je bent verantwoordelijk voor het complete recruitmentproces en voor alle activiteiten die uiteindelijk gericht zijn op het succesvol aantrekken van talentvolle medewerkers. Je treedt op als sparringpartner van de business, adviseert hen over ontwikkelingen op het gebied van recruitment, optimale wervingsmix, concrete wervingsprocedures en de geschiktheid van kandidaten. Je wordt verantwoordelijk voor het organisatie brede arbeidsmarktbeleid. Je spart veel met de hiring managers gedurende het wervingsproces maar hebt ook regelmatig contact met ze over verwachtingen voor werving voor de toekomst. Zo zitten ze boven op de bal en kunnen daarom snel en wendbaar werken. Maar jij weet ook: jij maakt met jouw enthousiasme en oprechtheid het verschil. Jij weet de kandidaten “te raken” en kunt soms nét het verschil voor ze maken om voor die mooie baan bij onze opdrachtgever te kiezen.

De onboarding
Samen met je collega van Recruitment verzorg je 2x per maand de onboarding van nieuwe collega’s door het geven van een presentatie. Je zorgt voor een zachte landing. Daarnaast houden jullie gedurende de eerste maand regelmatig contact met deze starters.

Het bouwen aan recruitment 2.0
Graag bouwen zij met jou verder aan de professionalisering van de afdeling. De ambities zijn Groots. Zij hebben jouw hulp nodig om met de afdeling de ambitie om de #1 Groothandel van Nederland waar te kunnen maken. Je kunt hierbij denken aan data-gedreven werken en rapporteren, het spotten van trends op de arbeidsmarkt en hierover adviseren, het analyseren van wervingsbehoeften binnen de gehele organisatie op korte, middellange –en lange termijn en hierover adviseren, schrijven van beleid en bouwen aan een ijzersterk werkgeversmerk.

Als Senior Recruiter ben je onderdeel van de afdeling Learning & Development, waarbij jullie met het team verantwoordelijk zijn van candidate experience tot talent management. De afdeling bestaat uit 2 Specialisten Learning & Development, een Assistent Learning & Development, 2 Recruiters en een Head Of Learning & Development. Met elkaar vormen jullie een bevlogen team.